Over EYT

WAAR HET ALLEMAAL BEGONNEN

EYT werd in 1999 opgericht door Lynne Vaughan en Mike Cockburn als TIE (Theatre In English / Theatre In Education). Het had aanvankelijk acht studenten en de lessen vonden plaats in de Espace Théâtral Scarabaeus in Schaarbeek. Nu, bijna 20 jaar later, heeft EYT meer dan 100 studenten verspreid over drie leslocaties en richt het zich elk jaar tot honderden kinderen en tieners als het enige Academie van Londen-examencentrum van België.

ONZE FILOSOFIE

Verwelkomd:
Wij zijn geen toneelschool. Iedereen is welkom in onze groep en er zijn geen examens die moeten worden doorlopen om toegang te krijgen. We zijn trots op het vermogen van onze groep om nieuwe studenten zich snel thuis te laten voelen, en we gebruiken dramaspellen en oefeningen om de hindernissen vroegtijdig te doorbreken, zodat de studenten zich kunnen binden en samen kunnen groeien.

Uitgedaagd:
We geloven in het uitdagen van onze leerlingen en hen uit hun comfortzone halen. Voor een jong kind is dat misschien zo simpel als op het podium staan voor hun ouders en vrienden. Voor een tiener kan dit zijn om moeilijke thema's in een toneelstuk aan te pakken. Het is belangrijk om uitgedaagd, succesvol te zijn en te falen om te groeien.

Ondersteuned:
De student ondersteunen en aanmoedigen door hun uitdagingen. We bieden onze studenten een veilige omgeving waar ze kunnen verkennen, kunnen converseren en hun vertrouwen kunnen opbouwen.

NATIONAL ASSOCIATION OF YOUTH THEATRES

EYT is een trots lid van de National Association of Youth Theatres (NAYT), een Britse organisatie die als taak heeft om jongeren te ondersteunen bij de ontwikkeling van excellent jeugdtoneel. Veel meer info is beschikbaar op hun website:

https://www.nayt.org.uk/

CONTACT

admin@englishyouththeatre.be
Umbrella Factory vzw
209 Leopold II-laan, 1080 Brussel

GC Het Huys
Egide Van Ophemstraat 46, 1180 Ukkel

GC Op-Weule
91 Sint-Lambrechtstraat, 1200 St-Lambrechts-Woluwe

Webmaster: Jake Vaughan
© 2020 Umbrella Factory vzw

Gegevensbeschermingsbeleid (EN)
Registratieformulier (Ukkel en Woluwe)
Registratieformulier (EU-Wijk)
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle